Suomi Cupin 2020 tulokset

Suomi Cup rakennettiin koronakesäksi korvaamaan Suomen mestaruuksia sekä kansainvälisiä kilpailuita matkustelun ja yleisötapahtumien riskien ja kieltojen vuoksi. Kilpailukokonaisuudessa suoritukset tehtiin turvallisesti etänä kukin tahollaan muutaman todistajan läsnäollessa, jolloin ihmiskontaktien ja matkustelun määrä pystyttiin pitämään minimissä suositusten mukaisesti. Suomi Cup ylitti odotuksemme osallistujamäärällään. Voimme olettaa, että pystymme samanlaisia kilpailuja järjestämään vastakin.

Suomi Cupissa kilpailija voi osallistua yhteen, kahteen tai kolmeen osakilpailuun, ja Suomi Cup -mestaruusotteluun lasketaan kahden parhaan radan tulokset. Kilpailtavat radat ovat raidirata R123 (ent. korealainen), tornirata T90 (ent. unkarilainen) sekä Save the North -rata (areenarata), jonka suorituspaikaksi sopii myös ratsastuskenttä, maneesi tai muu 20 x 40 m kokoinen alue. Tämä mahdollistaa kilpailemisen pienemmällä pinta-alalla ja/tai aidatulla alueella ja toivottavasti madaltaa kynnystä osallistua! Tarkemman ratakohtaisen ohjeistuksen löydät SRJL:n virallisesta ohjeistuksesta, joka löytyy tästä linkistä. Mutta nyt asiaan, eli tuloksiin!

Suomen Ratsastusjousiampujain Liitto kiittää osallistuneita, onnittelee voittajia ja sijoittuneita, ja toivottaa tervetulleeksi taas seuraavan kerran etäkilpailuihin!

Posts created 43

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top