Jäsenyhdistykset

JÄSENSEURAMME

Jäsenseurojemme jäsenillä on samat oikeudet kuin liittomme yksilöjäsenilläkin. Itselle sopiva seura kannattaa valita asuinpaikan ja tarkempien kiinnostuksenkohteiden mukaan. 

Suomen Ratsastusjousiampujain liitto (SRJL) ei ole Suomen ratsastajainliiton (SRL) jäsenseura tai -liitto, eikä näitä samankuuloisia liittoja pidä sekoittaa keskenään. Suosittelemme kuitenkin myös SRL:n jäsenyyttä etenkin paljon ratsastaville. SRL:n jäsenyyden saat vaikkapa paikallisen ratsastusseuran kautta ja jäsenyyden mukana saat vakuutuksen ratsastusonnettomuuksiin. Ratsastusjousiammunnan harrastajalle suosittelemme lisäksi joko meidän tai jonkun jäsenseuramme jäsenyyttä. 

 

Equestrian Martial Arts Club ry (EMAC)

Kotisivut: equestrianmartialarts.fi 

Useita aluekohtaisia alajaostoja sekä yksittäisiä jäseniä ympäri Suomen. Ratsastusjousiammunnan lisäksi toimintaan kuuluu myös muut ratsutaistelulajit kuten ratsumiekkailu.

EMAC:in alajaostot:  
Warriors of West, Turun seutu
Mounted Archers of Kokkola Area, Kokkolan seutu 
Spark, Pohjanmaan seutu 
Northern Knights, Kemi-Tornio-Oulun seutu 
Lapinjärvi Horseback Archers, Lapinjärvi 

 

 

Etelä-Suomen Ratsujousiampujat ry (ESRAJA) 

Kotisivut: esraja.wordpress.com 

Toiminta painottuu erityisesti ratsastusjousiammuntaan. Toimintaa on pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta satunnaisesti jopa Inarissa asti. Tapahtumia on järjestetään aktiivisesti etenkin Uudellamaalla, mutta myös Turussa, Lohjalla ja Kymenlaakson alueella. ESRAJA on myös Suomen Jousiampujain liiton jäsenseura. 

Jousiammuntaseura Artemis 

Kotisivut: www.artemishelsinki.com

Artemis on Helsingin alueella toimiva jousiammuntaseura, jossa on myös ratsastusjousiammuntatoimintaa. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle. Seuran ratsujousiammuntavastaava on Susanna Laamanen. Artemis on myös Suomen Jousiampujain liiton jäsenseura. 

Ratsastusjousiammuntatoimintaa ympäri Suomen

Alla olevasta kartasta löydät liiton ja sen jäsenyhdistysten yhteistyötalleja (sininen), joilla harrastetaan ratsastusjousiammuntaa. Samalta kartalta löydät liiton viralliset kouluttajat (punainen) sekä tuutorit (keltainen), joihin voit ottaa yhteyttä ja kysellä lajistamme lisää!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top