Jäsenyhdistykset

JÄSENSEURAMME

Jäsenseurojemme jäsenillä on samat oikeudet kuin liittomme yksilöjäsenilläkin. Itselle sopiva seura kannattaa valita asuinpaikan ja tarkempien kiinnostuksenkohteiden mukaan. 

Suomen Ratsastusjousiampujain Liitto (SRJL) ei ole Suomen ratsastajainliiton (SRL) jäsenseura tai -liitto, eikä näitä samankuuloisia liittoja pidä sekoittaa keskenään. Suosittelemme kuitenkin myös SRL:n jäsenyyttä etenkin paljon ratsastaville. SRL:n jäsenyyden saat vaikkapa paikallisen ratsastusseuran kautta ja jäsenyyden mukana saat vakuutuksen ratsastusonnettomuuksiin. Ratsastusjousiammunnan harrastajalle suosittelemme lisäksi joko meidän tai jonkun jäsenseuramme jäsenyyttä. 

Equestrian Martial Arts Club ry (EMAC)

Kotisivut: www.equestrianmartialarts.fi 

Useita aluekohtaisia alajaostoja sekä yksittäisiä jäseniä ympäri Suomen. Ratsastusjousiammunnan lisäksi toimintaan kuuluu myös muut ratsutaistelulajit kuten ratsumiekkailu.

Etelä-Suomen Ratsujousiampujat ry (ESRAJA) 

Kotisivut: www.esraja.fi

Toiminta painottuu erityisesti ratsastusjousiammuntaan Etelä-Suomen alueella. ESRAJA järjestää kursseja etenkin Uudellamaalla, mutta myös Turussa. 

Hämeen urheilu ratsastusjousiampujat ry (Hurja)

Hurja on keväällä 2023 Sisä-Suomessa perustettu ratsastusjousiammuntayhdistys, jonka kotipaikka on Jämsässä. Yhdistys järjestää viikkotreenejä ja kursseja, ja sen toimintaa voi seurata Instagramissa @HURJA.rja ja Facebookissa ryhmässä nimeltä HURJA.

Seuran yhteyshenkilönä on Iisa Orell (hurja.rja (at) gmail.com) Hurja on Suomen Ratsastusjousiampujain Liiton jäsenseura. 

Arctic Horseback Archery ry (ArHba)

ArHba on maaliskuussa 2024 Lapin alueelle perustettu ratsastusjousiammuntayhdistys, jonka yhteistyötallina toimii Laenlammen tila Rovaniemellä. Yhdistys järjestää toimintaa lajin harrastamisen kaikilla tasoilla, alkeiskursseista virallisiin kilpailuihin. ArHbaa voi seurata Instagramissa @arctic_hba. 

Seuran yhteyshenkilönä toimii Eva Nurminen (nurmolandia (at) gmail.com). ArHba on Suomen Ratsastusjousiampujain Liiton jäsenseura. 

Jousiammuntaseura Artemis 

Kotisivut: www.artemishelsinki.com

Artemis on Helsingin alueella toimiva jousiammuntaseura, jossa on myös ratsastusjousiammuntatoimintaa. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle. Seuran ratsujousiammuntavastaava on Susanna Laamanen. Artemis on myös Suomen Jousiampujain Liiton jäsenseura. 

Ratsastusjousiammuntatoimintaa ympäri Suomen

Alla olevasta kartasta löydät liiton ja sen jäsenyhdistysten yhteistyötalleja (sininen), joilla harrastetaan ratsastusjousiammuntaa. Samalta kartalta löydät liiton viralliset kouluttajat (punainen) sekä tuutorit (keltainen), joihin voit ottaa yhteyttä ja kysellä lajistamme lisää!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top