Hallitus 2023 esittäytyy

Vuoden 2023 SRJL:n hallitukseen saimme muutamia uusia vahvistuksia jo kauan mukana olleiden hallituskonkareiden rinnalle. Koko Suomen ollessa toimialuettamme, eivät kaikki hallituslaiset välttämättä ole entuudestaan harrastajille tuttuja. Niinpä päätimme esittäytyä omin sanoin – keitä olemme hallitusnimikkeiden takana?

Puheenjohtaja Sonja Honkala:

Kuva: Christoph Nemethy

SRJL:n uusi puheenjohtaja tässä hei! Olen aloittanut ratsastusjousiammunnan 2016 lopulla ja ollut siitä lähtien lajissa mukana. Aiemmin asuin Keski-Suomessa ja puuhailin lajin harrastusmahdollisuuksia alueelle. Tukikohtani oli useamman vuoden Elämys- ja eläinpalvelu Nurmolandia Jämsässä, jossa myös opetin ratsastusjousiammuntaa. Olen kilpaillut Suomessa ja ulkomailla, sekä ollut mukana maajoukkueessa. 2023 alkupuolella muutin Riihimäelle ja vietän nyt sapattivuotta kilpailemisesta, sillä uudet kuviot vievät ison osan ajasta. Ota rohkeasti yhteyttä mistä vain Liittoon tai lajiin liittyvästä kysymyksestä!

Viestintävastaava, varapuheenjohtaja Enni Pyykönen:

Heippa! Toimin seitsemättä vuotta lajin parissa aktiivisesti, ja nyt ensimmäistä kertaa liiton hallituksessa mukana. Muutamia vuosia sitten toimin useamman vuoden jäsenseuran hallituksessa, ja nyt yhdistystoimintatauon jälkeen on kipinää näihin hommiin havaittavissa. Viime vuoden olin SRJL:n viestinnän työryhmässä, ja tänä vuonna Sonjan ryhdyttyä puheenjohtajaksi toimin liiton viestintävastaavana. Eli minuun voi olla yhteydessä kaikenlaisin viestinnällisin kysymyksin ja toivein! Olen kilpaillut lajissa niin Suomessa kuin ulkomailla, eli harrastan ratsastusjousiammuntaa tavoitteellisesti Elrohir Fight Teamin valmennuksessa. Opetan lajia myös pienimuotoisesti kotitallillani Lähderannassa, Tuusulassa, jossa kisaratsuni Halla (kuvassa) sekä vuoniksemme Pontso asuvat. Viime vuosia on sävyttänyt kaksi isompaa loukkaantumista, ja tänä vuonna isot kisaradat jäävätkin itseltä välistä. Kuntoutumisen rinnalle on kuitenkin löytynyt etenkin maastojousiammunta, jota tietysti eksyin heti kilpailemaan harrasteluokkiin jäsenseuramme Artemiksen riveissä.

Rahastonhoitaja, jäsensihteeri Asko Hirvonen:

Hei, olen Asko Hirvonen. Olen ollut mukana SRJL:n toiminnasta aina sen alusta saakka eli olen yksi liiton perustajajäseniä. Jousiammuntaa olen harrastanut reilu 20 vuotta ja ratsastuksen aloitin kymmenisen vuotta sitten, melko pian liiton perustamisen jälkeen. Viime vuosina ratsastus on ollut monenmoisten kiireiden vuoksi hieman vähäisempää, enkä ole päässyt itse kisaamaan. Toisaalta, ne jotka eivät kisaa voivat arvostella muita ja sen vuoksi olenkin kantanut oman korteni kekoon tuomarointitehtävissä. On ollut hienoa nähdä kuinka laji ja eritoten harrastajat ovat kehittyneet näiden vuosien aikana ja uskon, että kehitys jatkuu edelleen. Meillä on todella hieno laji ja erittäin mukavia ihmisiä harrastuksessa mukana. Pidetään lippu korkealla.

Sihteeri, kouluttajapolku- ja junioritoiminnan työryhmävastaava Bea Wilén:

Olen Bea, kalenteriin jääneestä tyhjästä päivästä ahdistuva opettaja, opiskelija, ratsastaja, ratsastusjousiampuja ja SRJL:n hallituksen jäsen. Olen harrastanut ratsastusjousiammuntaa seitsemän vuotta. Olen myös edustanut Suomea ulkomailla esimerkiksi EM-kisoissa. Tällä hetkellä treenaan melko vähän, koska kalenteri täyttyy monesta muusta asiasta, mutta koska nautin lajin perässä reissaamisesta, ilmestyn välillä kisoihin ihmettelemään miksi osun tai en osu tauluun. Minulla on vuokrahevonen Pate, joka tykkää ratsastusjousiammunnasta, mutta joka arvostaa myös vaihtelua. Tänä vuonna olenkin yllättäen osallistunut Paten kanssa jo kaksiin kouluratsastuksen harjoituskisoihin hyvällä menestyksellä.

Kansainvälisten asioiden vastaava (IHAA ja WHAF) Uine Kailamäki:

Kilpailukoordinaattori, rankingvastaava Marjukka Rantanen:

Olen harrastanut hevosia nuorena tyttönä, ja luovan 20v. tauon jälkeen palannut talleille 2014. Siitä se ajatus sitten lähti, ja nyt on oma issikka, Pate, tallissa Fagerängissä. Perusratsastajana olen dressage täti, mutta pääkilpalajina on nyt ratsujouska. Aiemmin tuli kisattua koulua, esteitä, käyttöluokkia ja hunttia. 2018 jouskan alkeiskurssin jälkeen aktiivisesti lajin parissa, ja olen myös Anna Minkkisen henk.koht. valmennuksessa jo neljättä vuotta. Ennen oman ponin saapumista tuli vielä kisattua jouskaa paljonkin kotona ja ulkomailla, maajoukkueessa ja villinä. Nyt energia suunnattu Pateen, mutta treenit jatkuu.

Meihin saa rohkeasti olla yhteydessä, yhteystiedot löytyvät täältä.

Posts created 43

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top